Guillermina Baeza

Dia
dimarts, 28 juny, 2016 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

La dissenyadora Guillermina Baeza va néixer al protectorat espanyol al Marroc. Als anys 60 es va traslladar a Barcelona i, als 70, va començar la seva carrera professional que la va portar, als anys 80, a desfilar a les principals passarel·les de moda europees.

 

La seva presència continuada a les passarel·les ha creat un estil propi, que consolida la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: “La roba de bany i la llenceria no són simples accessoris. Actualment tenen la mateixa importància que les peces exteriors.

 

El gran mèrit de Guillermina Baeza ha estat adaptar-se sempre a les necessitats del mercat, gràcies a la seva intuïció, que li ha permès abraçar-ne sempre els diferents segments, en funció dels estils, dels gustos i de les edats.

 

Actualment, al costat de la dissenyadora, trobem també la seva filla, Belén Larruy, com a directora de l’equip creatiu.

 

COL·LECCIÓ-  DREAMS OF PARADISE

Em llevo un matí assolellat. Primer WhatsApp del dia: una amiga meva que em convida per sorpresa a passar quatre dies a la meravellosa vil·la Lola, prop de Ramatuelle... M’he de decidir ja. No m’ho penso, obro la maleta: banyador per a la piscina del jardí, un biquini per al pícnic a la platja, un per a la migdiada a l’hamaca i que no hi falti l’especial per als capvespres amb una copa a guingueta, ballant a la sorra...

 

Tanco la maleta amb tota la col·lecció de Guillermina Baeza.

 

Ara sé que m’ho passaré genial!

 

La feminitat plana sobre la col·lecció de Guillermina Baeza. Romanticisme i delicadesa amb un toc bohemi. Es prioritzen els teixits delicats, com calats, estructures, organzes strech i tocs metal·litzats sobre els prints, que converteixen els banyadors i els biquinis en tresors que conqueriran totes les mirades.

 

Les transparències treballades en ganxet deixen la pell al descobert i busquen un esperit boho. La gamma de colors és delicada i exòtica. Roses, malves, grocs, taronges i blaus intensos s’alternen amb l’elegància del negre.

 

 

Dissenyadora: Guillermina Baeza
Marca comercial: Guillermina Baeza
Adreça: Carme Karr 13-15 local B
08034 Barcelona
Telèfon: +34 93 205 57 60

 

Pàgina web: www.guillerminabaeza.es
Correu electrònic: [email protected]