Lebor Gabala

Dia
dimecres, 29 juny, 2016 - 19:30
Hora
19:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

 

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

 

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

 

COL·LECCIÓ -  Memòries del mar de Java

Aquesta temporada Primavera/Estiu 2017, Lebor Gabala realitza un viatge a les exòtiques terres d’Indonèsia, on descobreix el tracte càlid de la brisa dels seus mars i la lluentor de les seves aigües.

 

La col·lecció presenta elements que et transporten a un espai tranquil i relaxat, on cos i ànima conviuen en harmonia. Els colors brillants del tròpic generen emocions que inspiren a l’espectador a realitzar un viatge imaginari.

 

Amb el seu estil desenfadat, la silueta de Lebor Gabala acompanya el cos i permet que es desplaci confortablement: peces folgades que reflecteixen el moviment de l’aigua i línies orgàniques com a mostra de la seva unió amb la natura.

 

Sempre fidel a les seves arrels, presenta jerseis de tons lluminosos, inspirats en els colors de la seva àmplia fauna marina.

 

 

Dissenyadora: Maite Muñoz Roy
Marca comercial: LEBOR GABALA
Adreça: C/Diputació 37 Local 5a
Barcelona 08015
Telèfon: +34 934 234 374

 

Pàgina web: www.leborgabala.com
Correu electrònic: [email protected]