Lola Casademunt

Dia
divendres, 1 juliol, 2016 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l´any 1981 en el garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per al cabell. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només van ampliar els seus punts de venda, sinó que també es va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, roba i bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l´empresa és en mans de Mar i Maite Gassó, filles de la fundadora.

 

Temporada rere temporada, totes les seves col·leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.

 

COL·LECCIÓ

La col·lecció que Lola Casademunt presenta per al proper estiu 2017, porta el nom de “Savannah Princesses”, una aposta pels estampats que ens transporten al continent africà.

 

La proposta de la firma és plena de vida, de color i de feminitat. Els teixits vaporosos i els vestits espectaculars pels seus colors i els seus volums, contrasten amb els motius animals en blanc i negre i les formes geomètriques de reminiscència àrab.

 

Una explosió de color i de vida que ens transporta a un lloc on la natura i les tendències es fusionen per donar lloc a una col·lecció màgica.

 

 

Amb la col·laboració de:

 

 

Cada sabata de Karim Corzo per a Destino Maya està confeccionada amb huipiles bordades a mà per dones indígenes de Guatemala: valorar aquest traball ajuda a que, fil a fil, millori la vida de les seves comunitats.

 

 

Marca comercial: LOLA CASADEMUNT
T. +34 93 879 39 38
Mail de contacto: [email protected]

 

www.lolacasademunt.com
TWITTER: https://twitter.com/LolaCasademunt
INSTAGRAM: https://instagram.com/lolacasademunt/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/LOLA-CASADEMUNT-174604179255860/