Lyle & Scott

Dia
dimarts, 28 juny, 2016 - 12:00
Hora
12:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

El 1874, William Lyle i Walter Scott van fundar una empresa knitwear a Hawick, un petit poble amagat a la frontera escocesa. El seu objectiu era satisfer la demanda d’un underwear de qualitat a l’època victoriana i, amb els anys, van començar a prosperar com a empresa i es van guanyar una reputació mundial.

 

Ja als anys 50, Lyle & Scott es va guanyar el respecte de la indústria amb els seus joint ventures amb Christian Dior i altres marques de luxe per produir les seves peces de caixmir. Uns anys després, va llançar la seva línia de golf, que va coincidir amb el llançament del seu icònic logotip de l’àliga daurada. La relació amb aquest esport va donar a la marca un nom global, ja que la van portar golfistes carismàtics.

 

COL·LECCIÓ-   Lyle& Scott SS2017 'Proudly British’

Per a l’estiu del 2017 la marca presenta una col·lecció que fa l’ullet clarament a l’esperit vintage. Una marca amb veritable orgull britànic i uns estilismes que no solament ens recorden als moviments subculturals més importants, sinó que també ens traslladen a la nostra pròpia joventut. A més, és una de les marques més reconegudes en el món del golf, amb un pedigrí impecable de 140 anys de trajectòria. La marca mostra el xoc de l’elegància dels vuitanta amb l’estil esportiu. Lyle & Scott recorda que sempre el que és més modern és allò més clàssic.

 

 

Marca comercial: Lyle & Scott
T: +34 972 26 22 62 / 650 73 57 46

 

Web: www.lyleandscott.com
Mail: [email protected]