Miquel Suay

Dia
dilluns, 27 juny, 2016 - 19:30
Hora
19:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Dissenyador valencià nascut a Xàtiva. Estudia disseny de moda a l’Escola Barreira d’Arts i Oficis. Posteriorment, cursa estudis de dret a la Universitat Jaume I de Castelló i un Màster en Direcció General d’Empreses a l’Escola de Negocis Lluís Vives. Sempre vinculat al món de la moda, aviat comença a participar activament a l’empresa familiar, dedicada al disseny i a l’elaboració de vestits de comunió, fins a desenvolupar les seves pròpies línies de prêt-à-porter, així com una línia de cerimònia que inclou Nuvi, Núvia, Comunió, Festa i un ampli ventall de complements.

 

COL·LECCIÓ- Miquel Suay Spring/Summer 2017

Miquel Suay visualitza el fascinant entorn que neix de l’exploració de les possibilitats constructives i plàstiques de l’obra de Zaha Hadid. Força emocional que fa que arrenqui tot el projecte creatiu de la nova col·lecció de prêt-à-porter masculí 2017. Zaha hadid, artista d’allò impossible, és considerada l’arquitecta més audaç i avantguardista de l’arquitectura moderna internacional. La seva obra inspira un llenguatge de corbes exuberants, un clar exercici de llibertat expressiva, que crea formes sorprenents. És poesia en moviment. Ajudant-nos a deixar enrere la lògica, servint-nos de la intuïció a la recerca d’una bellesa sinuosa i infinita.

 

Una col·lecció de disseny avantguardista, funcional i pràctic, però a la vegada amb una actitud que experimenta amb textures que, en definitiva, juguen amb els sentits. Per a l’home inconformista i versàtil, amb un equilibri perfecte entre innovació i elegància.

 

 

Dissenyador: Miquel Suay
Marca comercial: Miquel Suay
Adreça: Avda. Barón de Carcer, 52
46001 Valencia
Telèfon: +34 963 529 053

 

Pàgina web: www.miquelsuay.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/MiquelSuay
Twitter: www.twitter.com/MiquelSuay
Instagram: www.instagram.com/miquelsuay
Youtube: www.youtube.com/user/miquelsuay