Naulover

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 19:30
Hora
19:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.

 

Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.

 

El punt de Naulover té un ADN que permet als creadors fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Total look basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes,twin-sets, pantalons i faldilles.

 

Disposem d’una botiga en línia i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés a Espanya i a Portugal, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia. Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 15% les seves vendes el 2015.

 

COL·LECCIÓ-   COLOR FIELD

La nova abstracció i l’art minimalista de finals dels seixanta. En una recerca de l’estètica pura, allò que és absurd es torna poètic. Juguem amb amplis camps de color llis i sòlid, apareixen interessants geometries, ratllats, intàrsies XXL i forts contrastos. La col·lecció està dotada d’un esperit molt juganer i juvenil. La silueta és neta, peces de patrons geomètrics simples. En la pintura del Color Field, el color és alliberat del context objectiu i es converteix en el subjecte en ell mateix.

 

 

Dissenyadora: Carme Noguera
Carrer Muntaner, 240 2º 2ª
Barcelona 08021
T: +34 934 877 318

 

Web: www.naulover.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/naulover
Twitter: www.twitter.com/Naulover