Punto Blanco

Dia
dimecres, 29 juny, 2016 - 18:00
Hora
18:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet  evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 

COL·LECCIÓ - Paseo Marítimo

Col·lecció inspirada en l'esperit barceloní d'una posta de sol, gaudint de la brisa fresca i el paisatge de la platja en bicicleta al passeig marítim al final d'un dia calorós.

 

El contrast és en el conjunt d’estampats i colors vius dels tons blau, turquesa i altres més intensos com verd, groc, coral i fúcsia, omplint els dies de lleure amb alegria i frescor, donant el toc perfecte a aquesta col·lecció de l'essència del Mediterrani. Peces informals juxtaposen oposats i juguen amb els contrastos creant un nou disseny estètic. Un "must" per a l'estiu.

 

 

Marca comercial: PUNTO BLANCO
Av. Balmes, 16
Igualada 08700
T: +34 938035252

 

Web: www.puntoblanco.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/puntoblanco
Twitter: www.twitter.com/puntoblancocom