Sita Murt

Dia
dimarts, 28 juny, 2016 - 21:00
Hora
21:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Isabel Esteve és l’actual directora de Disseny de la firma Sita Murt, càrrec que va assumir després de la mort de la Sita l’any 2014. La Isabel va néixer a Igualada l’any 1971. Diplomada en ADE, la seva trajectòria professional està estretament vinculada a l’empresa Esteve Aguilera, on va començar l’any 1996 al Departament d’Exportació. El seu interès creixent per la moda, va dur-la a estudiar a l’EATM i va començar una nova etapa investigant tècniques de disseny, materials, formes… Finalment, l’any 2000 es va incorporar al Departament de Disseny, sota la direcció de Sita Murt.

 

COL·LECCIÓ -    RHYTHM & BLENDS

La col·lecció Primavera-Estiu del 2017 de Sita Murt, que es presentarà en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion el 28 de Juny a les 21:00h a l’ Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Montjuïc), parla de la llibertat femenina i  RHYTHM &  BLENDS és el lema.

 

Com observadors i receptors de totes les tendències del planeta Sita Murt busca en aquesta col·lecció una mescla constant de cultura, textures, colors i volums.

 

La base de la col·lecció és el joc del punt i els teixits camaleònics que tenen com a resultat textures molt contrastades. Sita Murt crea aquestes textures jugant amb llins cablejats, cotons, fils arrissats i delicats serrells en un fi cotó crêpe en tricot. Jacquards plens de mestissatge, donen ritme i mescles a la col·lecció.

 

La col·lecció de SS17 és plena de patrons delicats, què en molts casos ressalten l’esquena, i s’expressa en colors blau indi, blau aigua, ocre cúrcuma, vermell goji i un toc cítric omple els tons més naturals com el blanc, el cru i el color lli.

 

 

Dissenyadores: Isabel Esteve/Anna Porta
Marca comercial: Sita Murt
Adreça: Sor Rita Mercader, 22
Igualada 08700
T: +34 938037411

 

Web: www.sitamurt.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/pages/SITA-MURT-/48492152910?fref=ts
Twitter: www.twitter.com/sitamurt_cat (català)  www.twitter.com/sita_murt (castellano)