Ssic and Paul

Dia
dimecres, 29 juny, 2016 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Jessica Raya (1978) i Paula Boadas (1986) són l’ànima de SSIC AND PAUL. Mentre les dues cursaven els estudis superiors de disseny i moda a l’escola Felicidad Duce de Barcelona, va sorgir la idea de crear un projecte comú, que es va materialitzar el 2012 amb la creació de la seva pròpia firma de moda.

 

SSIC AND PAUL és una marca creativa i funcional, d’estil contemporani, que crea col·leccions made in Barcelona, amb teixits de qualitat, amb molta cura pels detalls i els acabats (costures franceses), i que investiga amb el patronatge, les superposicions de les peces i els volums. L’essència de la firma són les línies pures i les siluetes rectes, que segueixen un estil minimalista i que atorguen al color marfil un protagonisme especial en cada col·lecció i busquen el punt diferent entre el handcraft i el reciclatge.

 

La Jessica i la Paula (que tenien experiència prèvia en firmes com Josep Font, Medwinds i Spastor), van començar fent peces a mida i, després de guanyar el primer premi ModaFAD fashion Awards 2012, van iniciar la seva aventura en el disseny de col·leccions prêt-à-porter.

 

El seu repte més personal ha estat l’obertura de la seva primera botiga SSIC AND PAUL Studio Store al barri barceloní de Sant Gervasi. Un espai lluminós, on manen els materials nobles i les línies pures, i que reflecteix a la perfecció l’esperit minimalista i contemporani de la firma.

 

COL·LECCIÓ-   MAR MORT

Inspirada en la naturalesa i en l'art. En l'atracció entre el mar i la terra, justificant així la nostra paleta de color. L'art i la bellesa de la ciutat de Buhkara. Nostàlgia d'antigues civilitzacions. El mar Mort, caprici de la naturalesa. Profunditat en què només resideix el silenci. Privilegi de surar davant l'adversitat. Col·lecció asimètrica, minimalista i amb un toc romàntic. Buscant conceptes purs i lineals, amb detalls i acabats especials. Un joc de teixits i de textures que donen lloc a formes i a volums inesperats. Absència de costures que es barregen amb superposicions.

 

 

Dissenyadores: Jessica Raya i Paula Boadas
Marca comercial:  SSIC AND PAUL
T. +34 676 048 658

 

Mail [email protected]
Web www.ssicandpaul.com