Torras

Dia
dijous, 30 juny, 2016 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un innovador concepte de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai. TORRAS té una taxa d’exportació d’un 70%, showrooms a Milà i Nova York, i participa a les principals fires internacionals de moda.

 

COL·LECCIÓ- CUBA

Quan viatgem descobrim noves maneres de viure, coincidim amb persones que deixen empremta al nostre ADN, entenem altres maneres de veure el món, altres prioritats, altres interessos.

 

Viatgem per canviar i per retrobar-nos, per descobrir qui som i reafirmar la nostra identitat. La col·lecció d'estiu per al 2017, inspirada en l'arquitectura cubana de l'època de Batista, ha estat per a Torras un viatge i un descobriment. Hem trobat un etern estiu de colors que un cop foren vius, però que el pas del temps els ha donat l' empremta de la nostàlgia. Hem trobat línies pures, figures geomètriques, simetries i asimetries.

 

Afegim-hi combinacions de materials nobles, com la seda o el lli, amb la pell i el punt, i trobarem una mirada pura, essencial, al passat.

 

 

Marca comercial: TORRAS
C/ Del Garraf, 33
Caldes de Montbui 08140
T: +34 93 862 75 33

 

Web: www.torras.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/TorrasWorld
Twitter: www.twitter.com/TorrasWorld