Wom & Now

Dia
divendres, 1 juliol, 2016 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

WOM & NOW és una empresa de moda dedicada al disseny i a la confecció de peces urbanes en clau deluxe; una fórmula que sedueix milions de dones. Peces de tall perfecte, que imprimeixen cert allure i que, al mateix temps, són còmodes de portar.

 

Amb més de 50 anys d’experiència professional, impregnem de la nostra màgia i creativitat cadascuna de les nostres peces i aconseguim, així, que cada dona se senti única i especial en cada moment del dia. Peces inèdites a partir de les teles més exclusives, línies pures i quasi arquitectòniques, talls exquisits, siluetes perfectament delineades i originalitat en els detalls. Una tradició que es renova en cada temporada i col·lecció, sempre sota els paràmetres i les tècniques del sartorial més refinat, rigorós, funcional i innovador. Les nostres col·leccions estan dissenyades per a dones dinàmiques, cosmopolites i exigents, que reinterpreten els seus outfits quotidians a través de peces i d’accessoris de silueta impecable, altes dosis de feminitat i amb un twist contemporani.

 

COL·LECCIÓ-   KALEIDOSCOPIO

“Una bella imatge vista a través d’un calidoscopi”

 

Contrast com a font d’inspiració. Descriure el model de vida contemporani, tan complex i articulat, en què cada dia és sinònim de canvi. Alegria i diversió. Predisposició per trencar les normes. Passat, present i futur s’uneixen a la recerca d’una estètica per al món.

 

Passió pel print. Espatlles nues o amb tirants fins. Sportwear sofisticat. Barreja de patrons. Colors forts. Contrast de materials sobre volums casual. Joc de superposicions. Asimetries. Una col·lecció perfecta en la seva simplicitat coherent.

 

 

Marca comercial: WOM&NOW
C/Berlin,  2-bis. Pol, Industrial Can Torrellas
08233 Vacarisses
Telèfon: +34 931175404

 

Web: www.womandnow.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/WOMANDNOW
Twitter: www.twitter.com/Womandnow