Yerse

Dia
dilluns, 27 juny, 2016 - 16:30
Hora
16:30
Lloc

INEFC
Carrer de l'Estadi, 12-22
08038 Barcelona

BIOGRAFIA

Pensar en Yerse, inevitablement, és pensar en tricot, ja que ha estat un referent en el gènere de punt durant molts anys, des que en Lluís Generó i Domènech fundà la marca l’any 1964.

 

Però, fent evolucionar els processos i introduint-hi noves textures i matèries ha anat diversificant les seves línies de negoci fins a arribar al segle XXI oferint col·leccions íntegres de roba i complements per a dones urbanes i vitals que busquen genuïnitat i cura pels detalls i les matèries. Yerse, de la mà de Lluís Generó, director creatiu de la firma, segueix aportant qualitat i creativitat.

 

Amb més de 50 anys de trajectòria, Yerse, sense perdre l’essència de l’empresa familiar, és avui dia una marca consolidada que comercialitza quatre col·leccions l’any amb un total de més de 600 referències que es poden trobar en 1.500 punts de venda de tot el món entre botigues pròpies, botigues multimarca i shop in shops a grans magatzems d’Europa, dels Estats Units, d’Àsia i fins i tot d’Austràlia.

 

COL·LECCIÓ-  The sea and the beach

Existeix una frontera invisible on el mar es troba amb la platja. És líquida i canviant. Es redibuixa mil vegades seguint el ritme de les onades. Empeny la intensitat dels oceans cap a les roques, dunes i arbres. Creant atmosferes magnètiques on tot s’omple de color i l’energia es contagia. Yerse ressegueix subtilment aquesta frontera per donar forma a les col·leccions SS17. L’onatge ens regala un llenç de blaus que es despentinen amb l’aire. Teixits bàmbola, vaporosos i inquiets, es mouen sensualment amb cada passa. Ratlles, estampats geomètrics i flors gegants. El sol fa que el plàncton brilli en fils daurats i plata. Dissenys essencials. Estampats envellits viscuts amb decisió i caràcter.

 

 

Marca comercial: YERSE
Director creatiu: Lluís Generó
T: +34 93 745 17 00

 

Web: www.yerse.com
Mail: [email protected]