1- LOA by LIDIA AGUILERA

Dia
dimarts, 27 juny, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

LOA és el nom que rep la col·lecció de la dissenyadora catalana Lidia Aguilera. Després de molts anys de formar part d’importants empreses de moda internacionals, decideix emprendre la seva carrera professional com a creadora independent. En 3 anys, la col·lecció es consolida en més de 80 punts de venda de seleccionades boutiques a Espanya, als Estats Units, a Tòquio i a Beirut, amb base a importants showrooms de Nova York i de Los Angeles. Pròximament, a França, a Bèlgica i al Regne Unit. Essència mediterrània, matèries naturals, processos artesanals, tendència i feminitat formen part de l’ADN de les seves delicades peces. Recuperem tècniques del passat per vestir la dona del present.

COL·LECCIÓ - MYANMAR

Jossie Bliss és la gran amant sense veu, aquella que va i ve en el món poètic de Neruda i nodreix les fantasies orientals. Tenia la pell fosca, els peus petits, adornava els seus pentinats amb flors grogues, vestia de blanc, portava anelles als dits i a la boca i fumava grans cigars.

Ens traslladem a la Birmània colonial de 1928 guiats per Neruda, per fusionar la inspiració i el vestuari amb les tendències actuals.

Dissenyadora: LÍDIA AGUILERA

Marca comercial: LOA by Lídia Aguilera

Adreça: C/ Balmes, 207 Pral. 2ª
08006 Barcelona

T. +34 93 531 88 99

Web: www.loa.eu.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/loa.barcelona