2- JNORIG

Dia
dimarts, 27 juny, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Va acabar els seus estudis en moda a l’escola IED de Barcelona el 2012. Posteriorment, va treballar per a la marca americana Jeremy Scott, en la qual va ajudar en diferents aspectes i fases de l’elaboració de la col·lecció “Arabic Spring SS13”, que es va presentar a la Setmana de la Moda de Nova York. També va treballar amb els dissenyadors anglesos Agi & Sam, amb els quals va començar el seu interès per la sastreria i pel disseny de moda masculina. Javier Girón va obtenir un càrrec com a Jersey & Outdoor Designer per a la marca alemanya S. Oliver. Amb aquest càrrec va guanyar experiència comercial i industrial, amb el tracte amb proveïdors internacionals. Va crear fins a 12 col·leccions a l’any i tenia sota la seva responsabilitat la correcta elaboració de centenars de peces.


COL·LECCIÓ- Dos mundos opuestos SS18

En aquesta col·lecció es barregen dos mons (cultures) i se’n crea un de nou, en el qual es fusionen dues siluetes en un home modern, actual i avantguardista. La influència de la cultura asiàtica i de la de l’Amèrica del Nord en els anys 600-1200 dC, l’estètica dels samurai, dels ninja i dels guerrers indígenes, així com l’ocultisme i els seus ritus espirituals, són el punt de partida d’aquesta col·lecció.

Es combinen teixits, talls i símbols, i es creen gràfics en les peces, reflectits mitjançant la manipulació dels teixits i les aplicacions.

Dissenyador: Javier Giron

Marca comercial: JNORIG

Adreça: C/ Antoni Capmany, 17 Bajos
08028 Barcelona

T. +34 692 365 110

Web: www.jnorig.es

Mail: [email protected]