Activitats Paral·leles

Activitats paral·leles

Per commemorar les 20 edicions de la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion, dins del programa d'activitats especials de 080 Barcelona Fashion Nights, Zalando oferirà una after party el dimecres al vespre.

El Clúster Català de la Moda (MODACC) vol tornar a dotar de voluntat comercial la passarel·la 080 Barcelona Fashion, i és per això que, en aquesta edició, farà un pas més i reconvertirà el seu showroom de marques en una fira que estarà instal·lada durant dos dies, el dimecres 28 i el dijous 29 de juny, al Pavelló de la Puríssima, dins del Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau.

Seed&Click i la 080 Barcelona Fashion tenen l’orgull de presentar la tercera edició del 080 Investor Day.

Al Neo2 Photo Shoot Contest vuit equips formats per un estilista i un fotògraf, alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona, competeixen per realitzar el millor fotoreportatge.

Des que va néixer, Margherita Maccapani Missoni ha crescut envoltada de moda. Filla gran d'Angela, directora creativa d'una de les cases més respectades de la moda italiana en internacional, i la néta dels fundadors Ottavio i Rosita, la seva vida s'ha vist influïda pels grans noms de la creativitat i l'estil.

La Confederació de la Indústria Tèxtil - Texfor, torna a organitzar, en el marc de la 080 Barcelona Fashion, la 5a edició del Texmeeting by Texfor, el punt de trobada anual del sector del tèxtil, on crear debat, donar solucions i generar treball en xarxa.