amt.

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Adrià Machado, format a l’escola LCI Barcelona, va crear la seva primera col·lecció càpsula el desembre del 2014. Mesos més tard, s’hi va afegir una línia de joieria en impressió 3D fent servir materials reciclats. A poc a poc es va fer evident la necessitat de crear una col·lecció més extensa i va néixer amt.. El juny del 2016 desfila amb la seva segona col·lecció de prêt-à-porter per a LCI Barcelona a la 080 Barcelona Fashion, dins del marc de Joves Talents. Crear per a una dona contemporània i decidida és el principal propòsit d’amt.. Totes les peces es dissenyen a Manresa i es confeccionen i elaboren a Catalunya de manera sostenible, fent servir únicament proveïdors de teixits europeus.

COL·LECCIÓ - MIRAGE SS18

La col·lecció s’inspira en els miratges, unes il·lusions òptiques que apareixen sobretot on predominen les altes temperatures.

Es donen, principalment, quan la llum travessa capes d’aire calent amb diferents densitats, produeix una imatge invertida d’objectes llunyans i crea il·lusions òptiques.

La col·lecció es concentra en la calor, en la pèrdua de la percepció de la realitat i en els oasis o el lloc en el qual ens agradaria ser. Aquest concepte es representa mitjançant teixits com el lli, el cotó, les viscoses i els encoixinats amb plàstic.

Dissenyador: Adrià Machado

Marca comercial: amt.

Adreça: C/ Pere Vilella, 4-6 4t 1ª
08242 Manresa

T. +34 620 540 366

Web: www.amt-studio.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/amtbcn/

Instagram: www.instagram.com/amt.studio/