ANTONIO MIRO

Dia
dilluns, 26 juny, 2017 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Antonio Miro, insígnia de la moda amb seu a Barcelona i més de 35 anys de trajectòria, vesteix l’home i la dona contemporanis amb una visió pròpia del disseny.

La creativitat, l’autenticitat i l’elegància d’Antonio Miro es nodreixen del contacte directe amb el seu entorn. L’art, el cinema o la música impregnen les col·leccions de la marca. De la mà del director creatiu Albert Villagrasa, la firma mostra la seva visió del disseny a la passarel·la 080 Barcelona Fashion i proposa contínuament nous llançaments de línies de moda, de complements i de decoració, entre d’altres. La firma Antonio Miro va ser reconeguda amb el Premi a la Millor Col·lecció a la passada edició de la 080 Barcelona Fashion.

COL·LECCIÓ – THE CROWN

“The Crown” tracta de la tendència constatada en els últims anys d’adorar, idolatrar i estimar de manera incondicional personatges que ens captiven.

Seguim figures que nosaltres mateixos hem convertit en personatges públics a través de les xarxes socials o del seguiment de reality shows, entre d’altres. Com a societat, els creem i els donem una fama creixent.

“The Crown” reflexiona sobre la coronació d’aquests personatges, sobre la idolatria i el canvi social que ens fa estimar gent que ni tan sols coneixem personalment. Un amor incondicional que corona aquests personatges com a nous reis i reines, gràcies a la influència que tenen en la societat.

Dissenyador: Albert Villagrasa

Marca comercial: ANTONIO MIRO

T. +34 670 609 743

Web: www.antoniomiro.es

Mail: [email protected]

Premsa: [email protected]
T. +34 650 01 29 22