boboli

Dia
dilluns, 26 juny, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Boboli és una marca de moda infantil que ofereix múltiples propostes en les quals la intensitat de color, els estampats sorprenents i el tractament innovador dels teixits són sempre els principals protagonistes. Color, moda, disseny i qualitat són la targeta de presentació de la marca, que s’ha situat com una de les principals firmes de moda per a nens.

Es tracta d’una firma de moda infantil completa, que cobreix totes les necessitats dels nens (0 mesos - 16 anys). La caracteritzen peces funcionals i còmodes amb un disseny modern, divertit, actual i innovador, amb una gran varietat de teixits, colors, brodats i estampats, així com màxima qualitat a preus atractius. Presenta dues col·leccions a l’any, amb sis línies de producte (Newborn, Baby, Kids, Acqua, Soft i Chic) i més de 750 models per temporada.

COL·LECCIÓ - ENCHANTED FOREST

Aquest any, Boboli presenta la seva col·lecció tardor-hivern 2017 dins d’un bosc encantat. Amb la màgia de les fades i els animals, presenta una col·lecció hivernal però alegre, en la qual els teixits i els estampats abriguen els nens i els protegeixen del fred del bosc. Amb una proposta més de moda, aquesta temporada presentem peces clau, com la faldilla, els pantalons de campana i textures més gruixudes i càlides. Una vegada més, Boboli proposa el “see-now, buy-now” perquè puguis comprar, des de la mateixa passarel·la, els conjunts que més t’agradin.

Marca comercial: boboli

Tel: +34 93 798 20 00  Fax: +34 93 798 05 00

Web: www.boboli.es

Mail: [email protected]