BRAIN & BEAST

Dia
dimecres, 28 juny, 2017 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Brain&Beast neix a Barcelona l’any 2010 de la mà d’Ángel Vilda. Les seves peces es plantegen com a jocs, endevinalles, jeroglífics d’aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques en les quals el color i la matèria formen part d’uns codis on res no és aleatori. Així, Brain&Beast proposa conjunts de peces que combinen emoció i raó, amb una forta influència de la cultura contemporània, sense oblidar grans dosis de sofisticació i de sentit de l’humor.


COL·LECCIÓ- Trilogy, Vol. II / LABYRINTH /

La malenconia, sense memòria, és impossible. Cal recordar allò que és irrecuperable i posseir-ho per mitjà de la seva mateixa pèrdua, de manera que el dolor i el goig s’entrellacin. La tristesa que produeix recordar-ho torna el passat al present i tanca la persona en un laberint sense sortida, on només hi ha sentit per al plaer en el record del que va ser i no serà. No hi ha renúncia ni dol, sinó dimissió desitjosa a l’esdevenidor.

Segons Lacan, l’humor és una disfressa de l’ésser. “Labyrinth” és el record melancòlic de l’humor perdut, retornat al present de manera necessària per a la perpetuació de la pròpia identitat.

Dissenyador: Ángel Vilda

Marca comercial: BRAIN & BEAST

Responsable comercial:Ezequiel Carril [email protected]

T. +34 687 874 746 / +34 687 874 749

Web: www.brainandbeast.com

Mail: [email protected]