Col·laboracions

Texfor - Confederación de la industria textil

 

La Confederació de la Indústria Tèxtil – Texfor és una organització empresarial que representa i promou els productes i els serveis de les empreses més dinàmiques del tèxtil de capçalera català i espanyol, tals com filats, teixits amples i estrets, fornitures, complements i acabats tèxtils, tots per als mercats de vestuari, llar i usos tècnics i industrials.

Texfor és el perfecte punt de trobada entre les empreses de la cadena de valor del sector, ja que, gràcies a les sinergies i complementarietats que es creen, els permet ser més competitives.

 
TEXFOR
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
[email protected]   +34 93 745 19 17

Modacc

 

Impulsant la competitivitat de la Moda Catalana

Els valors que defineixen a Modacc són la recerca de coneixement, la cooperació i el dinamisme de les empreses i persones que formem part del clúster.
 

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra més de 145 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya.

 
Des del Clúster impulsem la Competitivitat de l’Ecosistema Moda de Catalunya  mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector.

La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als Estats Units, a l’Àsia, a Escandinàvia i a l’Amèrica del Sud.
 

L’activitat del Clúster, en cooperació amb altres entitats públiques i privades, ha de facilitar el creixement de l’activitat econòmica, l’ocupació, la transferència entre creativitat i indústria, així com l’enfortiment de la marca Catalunya com un país líder en la indústria creativa del disseny i de la moda europea.
 

Susana Barasoain
[email protected]
@modaccat
www.modacc.cat
+34 934 151 228

 

Atrezzo

 

http://www.atrezzobarcelona.com/

 

 

Blanquerna, Universitat Ramon Llull

 

Blanquerna i el seu equip de periodistes aporten la creació i seguiment del 080 TV Channel.

BCN Brand

 

Proveïdor oficial vestuari staff 080BCNF

 

NP-Magazine

Revista de moda i tendències nupcials
http://www.np-magazine.com/

 

NOVIAS

Tota l'actualitat sobre núvies
https://www.revistanovias.es/

CASAR-SE A CATALUNYA

Inspiració, localitzacions i guies d'empreses per casar-se a Catalunya. 
https://casarseacatalunya.cat/