Colmillo de Morsa

Dia
dimecres, 28 juny, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Colmillo de Morsa està format per Elisabet Vallecillo i Javier Blanco. L’Elisabet n’és la directora creativa i en Javier n’és el director de comunicació i màrqueting. La marca va néixer a Barcelona l’any 2009, i des d’aleshores ha participat en nombroses passarel·les tant nacionals com internacionals, entre les quals hi ha tres edicions de l’EGO de MBFWM i Modefabriek, a Amsterdam. Actualment, desenvolupen el seu pla d’empresa enfocat a la internacionalització i assisteixen a la fira Woman de París, on realitzen les vendes a l’estranger. En l’àmbit espanyol, treballen, des de fa anys, amb el showroom White Line de Barcelona, i amplien cada any la cartera de botigues multi-marca i compten amb botiga pròpia a Barcelona.

COL·LECCIÓ- PRELUDIOS

La melodia seguia sonant al meu cap transcorregudes unes hores. Sentia la necessitat d’escoltar-la una vegada i una altra, però no em saciava. Mentre sonava, vaig començar a sentir curiositat per conèixer-lo, saber coses de la seva vida per poder entendre quins successos l’havien dotat d’aquella sensibilitat. I, de sobte, era allà, assegut davant del seu piano, mentre la George l’esperava i l’observava. Els imaginava fent llargues passejades per la platja, amb el seu típic paisatge nostàlgic, hivernal.

La sensibilitat romàntica de Chopin i la relació amb l’escriptora George Sand són el punt de partida de la col·lecció. La seva estada d’un hivern a Mallorca ens trasllada a aquell paratge, tan evocador com la seva música.

Marca comercial: COLMILLO DE MORSA

Responsable comercial: JAVIER BLANCO GEA

T. +34 645 206 365

Web: www.colmillodemorsa.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/colmillodemorsa

Twitter: www.twitter.com/colmillodemorsa