COMO UN PEZ EN EL AGUA

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Como un pez en el agua és una firma de moda de bany que aposta per l’artesania i per les peces exclusives. Una de les propostes diferenciadores de la firma són els tipus de teixits que s’apliquen a les peces. En lloc de les teles sintètiques i elàstiques dels banyadors tradicionals, aquestes peces de bany es realitzen amb cotons que els donen un estil molt diferent, sense restar-los comoditat i confort.

Como un pez en el agua neix el 2010 de la mà de Raquel Pérez i Sandra Puig, i llança la seva primera col·lecció de moda de bany el 2011. Totes dues comparteixen la passió per la moda: la Raquel, en el disseny i en el patronatge i la Sandra, en la comunicació i en el desenvolupament d’imatge.

COL·LECCIÓ - TO BEACH OR NOT TO BEACH

L’estil, el glamur, l’originalitat... són o no són per a la platja? Aquesta temporada les fronteres es difuminen, la llibertat i la creativitat exploten i trenquen les normes establertes. La moda de bany conquereix el carrer. Els temps en què les peces de bany només servien per banyar-se han acabat. Elegants mallots amb volants, divertits tops d’estil mexicà, suggeridors bralettes de denim... Les formes i tendències més atrevides es combinen en els teus biquinis i banyadors al més pur street style.

Persona de contacte: Sandra Puig

Marca comercial: COMO UN PEZ EN EL AGUA

T. +34 649 426 164

Web: www.comounpezenelagua.com

Mail: [email protected]