DANIEL ROSA

Dia
dilluns, 26 juny, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Daniel Rosa, format a LCI Barcelona, crea la seva marca el 2016, amb peces que generen una harmònica tangent entre l’artesania i la modernitat, amb materials innovadors i amb una cura especial pels detalls. La marca és conscient d’una moda responsable i sostenible, i confecciona les seves peces a Barcelona, a través de proveïdors locals.

El 2016 debuta, amb la seva col·lecció “Resiliència” per a LCI Barcelona, a la 080 Barcelona Fashion, en el marc de “Joves talents” i, a l’octubre, es proclama guanyador a la passarel·la EFU de Budapest. A principis del 2017 guanya el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent, a la 19a edició de la 080 Barcelona Fashion, amb la seva col·lecció F/W “Isolation”.

COL·LECCIÓ - RAÍCES

La recerca d’entorns lliures, tranquils i amb una gran qualitat paisatgística natural han convertit “Raíces” en una col·lecció que fuig de les metròpolis i del seu engranatge socioeconòmic per aconseguir un referent rural i arrelat a les tradicions artesanals, culturals i socials.

Els principals conceptes d’inspiració de la col·lecció s’obtenen del moviment anomenat neoruralisme, que utilitza, en contraposició, els valors de la paraula rural contra els valors que envolten el cosmopolitisme. Aspectes que s’han aplicat tant a la tècnica com a l’elecció dels materials de la col·lecció.

Dissenyador: Daniel Rosa

Marca comercial: DANIELROSA

Adreça: Garcilaso, 11-15 4º3ª 08027 Barcelona

T. +0034 672 379 361

Web: www.danielrosa.es

Mail: [email protected]