ELENA ESTAUN

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Elena Estaun és una creativa que plasma les seves idees en joies conceptuals. S’inspira en objectes del dia a dia, decideix canviar-los la funcionalitat i els converteix en obres d’art. Femelles, claus antigues i fòssils es podrien considerar les tres fonts d’inspiració.

Va estudiar disseny i màrqueting de moda al Parson’s de Nova York i diversos cursos de joieria experimental al St. Martin’s de Londres, i va convertir la seva passió en professió.

Es tracta d’un disseny de joies que destaca per la seva identitat transgressora, en què allò industrial, allò urbà i allò ètnic defineixen un nou concepte d’elegància. Va decidir convertir les joies en vestimenta i presentar la seva primera col·lecció de joies per vestir.

COL·LECCIÓ - ETHNIC VIBES

Elena Estaun llança una col·lecció inspirada en la metamorphosis de la dona a través del temps. Fusionem les nostres joies amb les peces per crear un nou concepte de vestimenta joia. Fem un salt en el temps, des de l’origen de la dona primitiva fins a una dona futurista del Manhattan del 2117.

Reflectim l’adaptació de la dona als canvis històrics amb una mateixa marca i un estil camaleònic, ètnic, urbà i transgressor, i creem, així, un nou concepte d’elegància.

Dissenyadora: Elena Estaun

Marca comercial: ELENA ESTAUN

Adreça: C/ Ferrán Agulló, 1
08021 Barcelona

T. +34 609 133 234

Web: www.elenaestaun.com

Mail: [email protected]