ES COLLECTION

Dia
divendres, 30 juny, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

L’afició de Carmen Monforte pel món de la moda va començar quan era petita, a la seva Barcelona natal. Durant la seva infància, ja sentia un gran interès per transformar els vestits de les seves nines i, posteriorment, per crear els seus propis vestits. Als 20 anys, un fabricant tèxtil s’hi va fixar i la va animar a embarcar-se en el món de la moda. Va ser llavors quan va començar a estudiar patronatge, tècniques de vestir, disseny... Va anar complementant aquesta formació amb col·laboracions amb diferents empreses, en les quals va poder realitzar les seves primeres col·leccions. Es 2006, ES Collection li va oferir l’oportunitat de posar-se al capdavant d’un projecte molt més ambiciós: el desenvolupament de línies de roba íntima i roba de bany per a l’home, innovant en l’estil, en les textures i en els materials, i parant molta atenció en els acabats i en el valor afegit de cada peça.

Des que va començar ja fa més d’11 anys, aquest objectiu s’ha anat acomplint any rere any, i les col·leccions s’han anat ampliant amb peces d’athletic i casual. Cada temporada suposa un nou repte per a ella i per al seu equip, i avui en dia pot afirmar, orgullosa, que ES Collection és una de les marques de referència en aquest sector.

COL·LECCIÓ – TROPIK GLITCH

Presenta una col·lecció inspirada en la bellesa tropical de la selva amazònica com a ecosistema ple de vida. Per això aquesta nova col·lecció és una explosió de sentits i juga amb la intensitat dels colors i amb els teixits.

La tendència glitch permet desenvolupar un altre concepte d’expressió artística, que es tradueix en una espècie d’“error” visual i que dóna un toc digital a les peces. El resultat és una visió molt actual dels estampats tropicals.

Tots aquests elements es reflecteixen en una col·lecció en què els jocs de volums i de textures creen peces de gran adaptabilitat, que, juntament amb la intensitat dels colors, donen com a resultat una col·lecció fresca, actual i molt elegant.

Dissenyadora: Carmen Monforte Conde

Marca comercial: ES COLLECTION

Adreça: Cl Doctor Trueta, 122
08005 Barcelona

T. +34 93 309 11 85

Web: www.escollection.es

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/escollectionofficial

Instagram: www.instagram.com/escollectionofficial/

Twitter: twitter.com/escollection/