ESCORPION

Dia
dimecres, 28 juny, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

La inspiració d’Escorpion neix de la força de les dones a qui vesteix des de 1929. La seva manera d’entendre l’elegància la converteix en una dona que sedueix per la seva autenticitat i per la seva seguretat, que creu i confia en una moda basada en la seva pròpia experiència.

La recerca de la innovació i l’excel·lència ha fet d’Escorpion una marca reconeguda internacionalment per la qualitat del seu punt.

La seva directora creativa, Sybille Horaist hi ha aportat, des de la seva arribada el 2003, una visió més contemporània, sempre respectant el llegat de la firma. El 2015 apareix Escorpion Studio Barcelona, una aposta per creacions més sofisticades, presentades en exclusiva a la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

COL·LECIÓ – WONDERLAND

Escorpion Studio Barcelona s’endinsa en el món oníric dels boscos encantats a “Wonderland”, la seva proposta per a la tardor-hivern 2017/2018. Una història de conte i de misteri que ens presenta una dona que es mou sense por entre dos mons, el de la llum i el de la foscor. Les transparències juguen amb el tul, jacquards i textures sorprenents. Un conjunt de colors de tardor, des dels crus, els grisos, els negres i els verds, fins a una sensació de colors vius, com els taronges, els blaus, els vermells i els grocs, que acompanyen una col·lecció màgica.

Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA

Adreça: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007

T. +34 938 030 600

Web: www.escorpion.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio

Twitter:  www.twitter.com/escorpionstudio

Instagram:  www.instagram.com/escorpionstudio

Pinterest:  www.pinterest.com/escorpionstudio