GEMA SACH

Dia
dimecres, 28 juny, 2017 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Després de 25 anys dedicats a la moda dins de l'empresa familiar, Gema Sach utilitza tot aquest bagatge per crear la seva pròpia firma de dona –Gema Sach–.

Una col·lecció caracteritzada pels seus teixits de primeríssima qualitat i l'estudi dels seus patrons, versàtils i atemporals. Vestir a la dona de forma actual, còmoda, creant una “moda que no és moda” és el seu gran repte i objectiu.

La firma neix l'any 2011, amb la seva col·lecció i botiga de Ready-To-Wear i accessoris –Gema Sach Càpsula 1– (Carrer del Tenor Viñas, 12). L'any 2017 llança la seva segona línia i botiga –Gema Sach Càpsula 2– , especialitzada en un vestir per a qualsevol tipus d'esdeveniment que exigeixi una elegància subtil.

COL·LECCIÓ - ECLIPSI

La versatilitat ha tenyit la nova campanya de Gema Sach.

El vestit llarg no va intrínsecament lligat a la nit, pot ser un company de dia. Els colors no queden limitats a la calor estival, també poden contrastar el nostre armari d'hivern. Tot és possible, mentre una se senti ella mateixa.

Aquesta col·lecció busca trencar els estereotips del vestir, sense perdre de vista les seves màximes; la qualitat i el confort.

Sedes variades, velluts tractats, jocs de teixits engamats.

El nom de la col·lecció “Eclipsi” ve donada per la capacitat de dissenyar unes peces amb personalitat dual, de dia i de nit.

Dissenyadora: Gema Sach

Marca comercial: Gema Sach

Adreça: C/ Tenor Viñas 12, Barcelona i Carrer Bori i Fontestá 1, Barcelona

T. +34 93 880 81 60

Web: www.gemasach.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/GemaSach/

Instagram: https://www.instagram.com/gemasach/