GUILLERMINA BAEZA

Dia
dimarts, 27 juny, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

La dissenyadora Guillermina Baeza va néixer al protectorat espanyol al Marroc. Als anys 60 es va traslladar a Barcelona i, als 70, va començar la seva carrera professional que la va portar, als anys 80, a desfilar a les principals passarel·les de moda europees.

La seva presència continuada a les passarel·les ha creat un estil propi, que consolida la màxima de la filosofia de Guillermina Baeza: “La roba de bany i la llenceria no són simples accessoris. Actualment tenen la mateixa importància que les peces exteriors.”

El gran mèrit de Guillermina Baeza ha estat adaptar-se sempre a les necessitats del mercat, gràcies a la seva intuïció, que li ha permès abraçar-ne sempre els diferents segments, en funció dels estils, dels gustos i de les edats.

Actualment, al costat de la dissenyadora, trobem també la seva filla, Belén Larruy, com a directora de l’equip creatiu.

COL·LECCIÓ - CAMINO HACIA EL SOL

No recordo el meu origen. Vaig oblidar totes les càrregues del passat. Simplement, vaig obrir els ulls i era allà. Potser hi vaig arribar en una ampolla, com els missatges importants.

En una platja verge, la sorra, blanca i tèbia com quan apunta el dia, bressola el meu cos mentre el sol l’acaricia lentament.

L’olor d’una natura exuberant il·lumina el meu cor i l’omple; i m’ajuda a oblidar i a recordar. És estiu, és un somni que rima amb el meu somni.

Hi ha circumstàncies, banyadors, companyies que fan que una oblidi i recordi. Aleshores és estiu al cor i no s’acaba mai.

Un continent ple de contrastos. Natura en estat pur i una cascada en què submergir-me amb el meu banyador de Guillermina, pur plaer...

Dissenyadora: Guillermina Baeza

Marca comercial: Guillermina Baeza

T. +34 93 205 57 60

Web: www.guillerminabaeza.es

Mail: [email protected]