Jurat

 

Andrea Figueras

Directora de Comunicació per a Espanya a Desigual.

Andrea Figueras té una àmplia experiència en el món de la moda, del luxe i de les fragàncies. Va començar la seva carrera professional treballant a Mango com a responsable de Comunicació de diversos mercats europeus. El 2008 va marxar a Londres per enriquir la seva experiència laboral a l’estranger, i allà va treballar per a empreses com Estrella Damm, Maria Francesca Pepe i Publicis Groupe, com a responsable de la comunicació de Gucci i de Dolce & Gabbana fragància i make-up.

El 2010 va cursar un màster de Màrqueting i Comunicació al London College of Communication, i la seva tesina es va basar en les tendències i les raons de consum de les dones al Regne Unit.

Va tornar a Barcelona per treballar a Puig, on es va encarregar dels projectes de comunicació de les fragàncies de Carolina Herrera, i actualment s’encarrega de la comunicació estratègica per a Desigual a Espanya, càrrec que exerceix des de fa 4 anys.

D’ànima nòmada i innovadora, la seva passió sempre han estat la moda i el disseny; reflex d’això són les col·leccions càpsula que creava durant la seva època universitària i els múltiples projectes en què ha treballat com a consultora des dels seus inicis al món de la moda

 

Carlo Kamchis

Wonderland Magazine - Editor associat

Graduat en periodisme, va compaginar durant diversos anys la seva carrera com escriptor freelance amb la seva feina a les àrees del disseny, el marketing i les relacions publiques abans de donar el salt al lloc d’editor.

En l’actualitat treballa per tres publicacions de prestigi internacional com Wonderland, Man About Town i Rollacoaster i s’ocupa del portfoli internacional de les revistes a Nova York, Londres i París.

 

Carole Touati

Francesa establerta a Barcelona, ​​va fundar Lelook (lelook.eu), una consultoria creativa versàtil especialitzada en moda, l’any 2007. Pionera de l’streetstyle a Espanya, s’ha especialitzat en direcció creativa per a marques de moda, consultoria en tendències i nous talents, i recerca de creatius per a la indústria, i ofereix una gamma completa de serveis a l’avantguarda de la moda.
 

Actualment, col·labora amb la marca d’ulleres Alfred Kerbs (alfredkerbs.com), com a directora creativa, i amb Inditex, tant en l’organització de jornades de formació com en el suport als departaments de Recursos Humans per a la selecció de candidats, entre d’altres. A més, fa poc ha creat un espai a Barcelona, ​​Coco Coffice (cofficebarcelona.com), per a nòmades digitals.

 

 

 

Elena Martín

- Directora de Moda de Bau Escola Universitària

- Mànager i Fundadora D'una Marca De Luxe, Bcn/londres: Martin Lamothe

- Professora d'universitat En Màsters, Postgraus i Graus, Bcn/mèxic

- Tutora de Projectes, Bcn

- Cercatendències per a Low Counsel, Londres/bcn

- Estilista Vip per a Polygram Records, Londres

- Assistent de Dissenyador a Mac Queen, Londres

- Dissenyadora a Rf, Londres

- Auxiliar de Producció a Markus Constable, Londres

 

 

Jessica Michault

Jessica Michault és la redactora general de la revista semestral ODDA, la bíblia de la moda. També és la vicepresidenta sènior de Relacions Industrials de GPS Radar, la comunitat de moda en línia.

Durant gairebé vint anys ha cobert totes les temàtiques del món de la moda, des de la catifa vermella de Hollywood fins a les col·leccions d'alta costura de la Ciutat de la Llum. Ha entrevistat els principals dissenyadors i executius del món de la moda i de l'univers del luxe, i sempre va a la recerca de la tendència més actual, dels últims must-haves i de dissenyadors que siguin diamants en brut. Així mateix, es manté al corrent dels últims desenvolupaments de l'enginyós i fascinant món de la indústria del rellotge de luxe.

Va treballar al costat de la reconeguda crítica de moda Suzy Menkes a l'International Herald Tribune durant setze anys. I ha estat seleccionada com una de les 500 persones més influents en el món de la moda durant tres anys consecutius.

Durant la seva carrera, ha publicat articles al New York Times, a l'International Herald Tribune, a la Vogue d'Itàlia, a Vogue Japan, a Vogue Arabia, al Harper's Bazaar del Brasil, a la revista L'Officiel, a la revista Mixte, a GQ Germany, Industrie, Designare, Bal Harbour Magazine i a la revista Elite Traveler.

Nascuda i criada a San Francisco, ara té la seu a París, on viu amb el seu marit i tres nenes, i una creixent col·lecció de pintes vintage.