LEBOR GABALA

Dia
dimarts, 27 juny, 2017 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.

Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.

Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la cerca de la màxima qualitat.

COL·LECCIÓ SS18 - DE SOBTE, ESTIU

Entre teles de cotó, lli, viscosa i setí, i georgette de seda, la proposta de Lebor Gabala ens transporta, de sobte, al pròxim estiu. Amb el seu característic estil de superposicions, la profusió d’estampats i cert aire retro, les flors irrompen amb força, en colors vius, silvestres, fràgils o salvatges: les desitja totes.

Vestits senzills, abriguets de setí, jerseis de finíssimes galgues, samarretes de suau cotó Pima i texans de tall retro de color blau intens. Una urbanita que passa de l’asfalt a la sorra sense preocupació i exprimeix l’estiu en totes les seves versions per no perdre’s res.

Dissenyadora: Maite Muñoz Roy

Marca comercial: LEBOR GABALA

T. +34 934 234 374

Web: www.leborgabala.com

Mail: [email protected]