LOLA CASADEMUNT

Dia
divendres, 30 juny, 2017 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l’any 1981 al garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per als cabells. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només va ampliar els seus punts de venda, sinó que també va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, de roba i de bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l’empresa és en mans de Mar i Maite Gassó, filles de la fundadora.

Temporada rere temporada, totes les seves col·leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.

COL·LECCIÓ- Grand Hotel

Col·lecció inspirada en el glamur dels grans hotels a l’estiu: els romàntics passadissos adornats amb flors, reflectits en els tons roses empolsats, que es barregen amb beixos i el vermell.

La gamma de tons vius es basa en els seus salons de té, amb deliciosos pastissets de color maduixa, llimona i verd.

Les vistes a la costa de la Riviera i el Mediterrani ens aporten la gamma de blaus. Els colors especiats, el capvespre, abans que el sol s’amagui.

La llum del sol ens porta un blanc pur, ple de textures. A les nits, els salons s’il·luminen de llum de canelobres i els hostes es preparen per les festes als jardins, on brillaran les pedreries i brodats.

Marca comercial: LOLA CASADEMUNT

T. +34 93 879 39 38

Web: www.lolacasademunt.com

Mail: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/LOLA-CASADEMUNT-174604179255860/

Instagram: www.instagram.com/lolacasademunt/

Twitter: twitter.com/LolaCasademunt