MIQUEL SUAY

Dia
dilluns, 26 juny, 2017 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Nascut a Xàtiva (València), ciutat dels Borja, Miquel Suay és el director creatiu de la firma que porta el seu nom. El seu compromís amb el desenvolupament i amb la consolidació d’una estètica masculina pròpia dins de la moda espanyola l’ha portat a desenvolupar, des de l’inici de la seva carrera, dues col·leccions anuals de prêt-à-porter per a l’home.

El juliol del 2016, “Cinetic”, inspirada en el llegat de l’arquitecta Zaha Hadid, va rebre el Premi de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion.

Seguint la tradició familiar, Miquel Suay desenvolupa, per a la seva marca, diferents línies de cerimònia per a la dona, per a l’home i per a la nena.

Els dissenys de Miquel Suay estan disponibles en línia, a establiments multimarca de cinc països i a la seva pròpia xarxa de botigues pròpies, entre les quals destaca la seva boutique/showroom a l’avinguda Diagonal, 439 (Barcelona).

Des del 2016, Miquel Suay presideix l’Associació de Dissenyadors de Moda Valencians (DIMOVA).

COL·LECCIO - CORATGE

Coratge és la disposició amb què el cor i l’ànima s’enfronten als reptes; és la fermesa davant del perill i les dificultats. Significa valor, valentia i esforç. És la condició sine qua non per transcendir.

Els Borja, la nissaga valenciana més influent de tots els temps, són un exemple d’aquesta determinació. Per damunt de la seva llegenda negra, Lucrècia, Calixt, Alexandre i els seus van impulsar els més grans genis del Renaixement: Miquel Àngel, Tiziano, Leonardo... El seu llegat és universal.

Miquel Suay reivindica aquest mecenatge i l’empremta dels Borja a les ciutats que van marcar el seu pas per la història: Xàtiva, Gandia i València. Aquesta és una proposta d’avantguarda que emana del classicisme.

Dissenyador: Miquel Suay

Marca comercial: Miquel Suay

T. +34 963 529 053

Web: www.miquelsuay.com

Contacte General: [email protected]

Contacte Comunicació: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/miquelsuay

Twitter: www.twitter.com/miquelsuay