NAULOVER

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.

Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.

El punt de Naulover té un ADN que permet fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. total look, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes, twin-sets, pantalons i faldilles.

Disposem d’una botiga en línia (www.naulover.com/shop) i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia.

La firma també està present en països de la UE, tals com Alemanya, França, Bèlgica, Polònia i Portugal, i a la resta del món, en països com Mèxic, amb 2 córners dins dels exclusius Department Stores Palacio del Hierro, en els seus centres de Polanco i Satélite, la Xina, Dubai i Xile.

Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 10% les seves vendes el 2016.

COL·LECCIÓ - DARK LIDO

Flors, ratlles, rodonetes... El Lido dels anys 20, revisitat d’una manera moderna. Grans volums, maquillatge extravagant, cares molt maquillades... Sedes, punts llisos i amb relleu, grans espatlles per a un Lido del nou segle, barreja de textures i teixits, amb la tradició de Naulover.

Dissenyadora: Carme Noguera

Marca comercial: NAULOVER

T. +34 934 877 318

Web: www.naulover.com

Mail: [email protected]