PILAR DEL CAMPO

Dia
dimecres, 28 juny, 2017 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Després d’haver estudiat disseny de moda i d’haver seguit perfeccionant el seu ofici, Pilar del Campo s’ha permès obrir-se a la inspiració, i ha deixat que la inundi i la guiï, sense pensar on la troba. Pilar del Campo dissenya roba per al dia a dia de dones que miren cap al futur, i els permet reflectir la complexitat, l’estil i l’elegància que posseeixen al seu interior.
 

COL·LECCIÓ - NOUVEAU

El concepte de canvi significa “desprendre’s d’una cosa i rebre’n o agafar-ne una altra en lloc d’aquesta”. Actualment, el canvi en què vivim és constant, i més si ens referim a la moda i a les tendències. La col·lecció primavera-estiu 2018, “Nouveau”, està inspirada en el canvi sofert, sobretot en el món de les arts, entre els segles XIX i XX, a causa del moviment de l’Art Nouveau, i més específicament del Modernisme català.

“Nouveau” se centra pràcticament en un look urbà, en què la part estètica té una importància vital. Els volums, les formes ondulades i, per suposat, la natura, són alguns dels conceptes que defineixen la col·lecció de la propera temporada.

 

Dissenyadora: PILAR DEL CAMPO

Marca Comercial: PILAR DEL CAMPO

T. +34 686 570 164

Web: www.pilardelcampo.com

Mail: [email protected]