PUNTO BLANCO

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

COL·LECCIÓ - NAUGHTY SS18

Col·lecció aquawear SS18 inspirada en els anys 90 i en el seu estil més urbà. Blocs de color i estampats descarats amb un llenguatge directe comparteixen espai per afavorir un eslògan més honest. Aquesta és una tendència clau per a les tribus emergents. Les peces retro aporten una actitud moderna i rebel, redissenyades amb una paleta de colors bàsics i frescos.

Marca comercial: PUNTO BLANCO

T. +34 938 035 252

Web: www.puntoblanco.com

Mail: [email protected]