SWEET MATITOS

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Sweet Matitos neix del somni i del lifestyle d’una parella, Matías Jaramillo i Tito Maristany, dos joves però experimentats empresaris dedicats a diferents sectors de la moda. La seva passió per aquesta, per l’elegància i per la bellesa els porta a crear la seva pròpia marca de luxe assequible per a la dona.

El seu coneixement del món de la moda i l’amor d’en Matías i en Tito (familiarment anomenats Matitos) per la vida, per la família, per la natura i per la feina ben feta es reflecteix en cada detall del naixement de la col·lecció i en “la dona” Sweet Matitos.

Sweet Matitos representa una dona amb classe, autèntica, femenina, sensible, lliure i amant del luxe en el seu sentit més ampli.

COL·LECCIÓ – SWEET LIFE

La col·lecció primavera-estiu 2018 s’inspira en el romanticisme, en la pau, en la natura i en la família. Tots aquests elements són representats en cadascuna de les seves peces.

“Romantic Beauty”: teixits fluids, com la bambula i la seda, en estampats romàntics i brodats florals de tons suaus.

“Serenity”: tons granats i beixos, inspirats en la pau que ens aporta el contacte amb la terra. I blaus que reflecteixen la serenitat del mar.

 

“Nature Lover”: la bambula i el crepè abracen els verds de diferents tonalitats i els estampats “jungla” es barregen amb tons dolços. El luxe l’aporten els detalls de pedreria.

 

“Heritage”: tuls brodats i crepès blancs, negres i daurats combinen a la perfecció i donen majestuositat a les peces.

Dissenyadors: Matías Jaramillo i Tito Maristany

Marca comercial: SWEET MATITOS

T. +34 93 797 9598

Web: www.sweetmatitos.com

Mail: [email protected]