TORRAS

Dia
dijous, 29 juny, 2017 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un concepte innovador de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai. TORRAS té una taxa d’exportació d’un 70%, showrooms a Milà i a Nova York, i participa a les principals fires internacionals de moda.

COL·LECCIÓ - BEAT GENERATION

La Beat Generation va ser un moviment inicialment literari de la dècada dels 50 als Estats Units. Tenien en comú l’amor pel jazz i els cafès, un rebuig cap a la societat clàssica americana, llibertat sexual i en l’ús de les drogues, i sensibilitat cap a la filosofia oriental. La seva estètica va ser adoptada pels joves a finals de la dècada dels 50 i va suposar una rebel·lió i el naixement del que després seria el moviment hippie.

Per a Torras ha estat una font d’inspiració pel que fa a l’estètica, i n'extraiem l’inconformisme, la llibertat, la ruptura amb el que està establert i una estètica en què la jaqueta de cuir agafa un protagonisme únic. La nostra col·lecció beu de colors foscos i durs, de materials nobles, autèntics, i d’una estètica marcadament masculina. Busca créixer en un inconformisme que ens permet ser únics i recognoscibles.

Marca comercial: TORRAS

T. +34 938 627 533

Web: www.torras.com

Mail: [email protected]