1- XEVI FERNANDEZ

Dia
dimecres, 27 juny, 2018 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Nascut al Baix Empordà (Girona), l’interès de Xevi Fernández per l’art es va despertar quan era molt jove, a través del dibuix, la dansa i la música.

Va créixer en un ambient en què es donava molt de valor a la part més artesanal de la confecció. Passava totes les tardes de la seva infantesa a la merceria que regentava la seva família i observava com les dones del poble teixien les seves pròpies peces. Això va impulsar la seva motivació per començar la seva carrera en el món de la moda.

Va cursar els seus estudis a l’ICM Barcelona. Durant la seva formació, va guanyar diversos concursos, com el Young Talent Prize Bread & Butter de Berlín, fet que el va beneficiar amb un estand a la fira, on va mostrar la seva primera col·lecció, que va ser premiada com la millor col·lecció masculina a Creamoda (Bilbao).

Des del febrer de 2016, ha presentat les seves últimes tres col·leccions a la passarel·la MBFWM.

 
COL·LECCIÓ-     FIFTEEN MINUTES FAME
 

The Factory és un mite dins del món de l’art i un referent de la contracultura dels anys seixanta als Estats Units. Va ser fundada per Andy Warhol el 1963 i estava ubicada a la cinquena planta del 231 del carrer 47 Est a Manhattan. Era el lloc on s’havia d’acudir durant els anys seixanta per viure en primera persona la realitat d’aquell moviment.

Aquest centre d’art, discoteca, estudi de cinema i santuari de la bohèmia va ser el lloc de trobada d’artistes com Edie Sedgwick, Bob Dylan, Nico, The Velvet Underground, Dalí, Paul Morrissey... D’aquesta manera, neix un grup de personatges anomenat Warhol Superstars. Personatges que, segons Warhol, havien de gaudir dels seus cinc minuts de glòria.

La decoració de l’estudi era trencadora i inusual. Warhol va cobrir totes les parets amb pintura platejada, paper de plata i miralls trencats. Pretenia llançar un missatge:

“El món està en decadència i el proto-glam dels ants setanta, també.”

Dissenyador: XEVI FERNANDEZ
Marca comercial: XEVI FERNANDEZ
T. +34 606 182 641
Web www.xevifernandez.com
Mail [email protected]