2- Z1

Dia
dimecres, 27 juny, 2018 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Matteo de Meo: (BA) Màrqueting i Comunicació de moda en l’IED Barcelona, validat per la Universitat de Westminster, Londres, Regne Unit.
Beatriz Ferrer: (BA) Disseny de moda en l’IED Barcelona, validat per la Universitat de Westminster, Londres, Regne Unit.
La nostra col·laboració: des del principi, tots dos teníem objectius similars. Tots dos tenim el mateix estil de roba i compartim la idea principal sobre com hauria de funcionar i veure’s una marca. Tot va començar amb una conversa, i quan ens en vam adonar, es va convertir en una veritable oportunitat de negoci per als dos. Comencem a treballar en la marca al gener d’aquest any. Al principi, ens enfoquem a crear els dissenys de la col·lecció i a construir lentament els valors i l’estratègia de la marca.
Creiem que el fet de ser dues persones com a directors creatius és una cosa de la qual tots dos ens beneficiem. Hi ha dues ments que treballen juntes com si fossin una i dos parells d’ulls que cuiden el producte.
Visió: volem convertir-nos en una marca de per vida per a la pròxima generació. Creiem en un enfoc més funcional, equilibrat i conscient en el disseny, amb un sintètic elegant i aspecte contemporani.

 
COL·LECCIÓ-     Negativity P/V 2019
 

És una col·lecció de roba per a la dona i per a l’home amb una ruta unisex.
La roba és contemporània i urbana, amb un toc d’elegància - sleek-wear.
La marca crea roba de carrer premium amb una estètica inspirada en l’esport, que lidera una nova generació de la moda masculina i femenina. Volem crear un equilibri entre les peces oversized i les peces ajustades per poder ressaltar les siluetes.
Els dissenys es desenvolupen a través d’una extensa investigació sobre la moda contemporània. Formes estructurals però simplificades que donen als dissenys una col·lecció sobrecarregada d’energia.
Comoditat, precisió i durabilitat són els principals beneficis que desitja entregar aquesta col·lecció.

Dissenyadora: Beatriz Planelles & Matteo de Meo
Marca comercial: Z1
T. +34 638 978 878
Mail: [email protected]
Instagram: www.instagram.com/zeta1.official