ANTONIO MIRO

Dia
dimecres, 27 juny, 2018 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Antonio Miro, insígnia de moda amb seu a Barcelona i més de 35 anys de trajectòria, vesteix l’home i la dona contemporanis amb una visió pròpia del disseny.
La creativitat, l’autenticitat i l’elegància d’Antonio Miro es nodreixen del contacte directe amb el seu entorn. L’art, el cinema o la música impregnen les col·leccions de la marca. De la mà del director creatiu Albert Villagrasa, la firma mostra la seva visió del disseny a la passarel·la 080 Barcelona Fashion i proposa contínuament nous llançaments de línies de moda, de complements i de decoració, entre d’altres. La firma Antonio Miro va ser reconeguda amb el Premi a la Millor Col·lecció d’Hivern 2016-2017 de la 080 Barcelona Fashion.

 
COL·LECIÓ – EL MAR
 

“El Mar”, col·lecció per a l’estiu del 2019, neix de la inspiració de les obres de Sorolla en la seva època de culminació, quan va desenvolupar un estil pictòric anomenat lluminisme, característic de la seva obra. La llum dominava en les seves obres, i la combinava amb mestratge amb escenes quotidianes i paisatgístiques de la vida mediterrània.
La llum amb què treballava, el reflex de l’aigua, la frescor que es respira i el punt colorista de les seves obres són la inspiració i el punt de partida de la col·lecció.
Colors pastel i textures fresques marcaran aquesta col·lecció. Cotons, popelins rústics, viscoses, voiles i llis seran els materials utilitzats. Peces fresques, desestructurades, vestits vaporosos per a ella i vestits desarmats per a ell.
Una col·lecció fresca i sofisticada, que transportarà la nostàlgia d’aquelles estampes als nostres temps.

Dissenyador: Albert Villagrasa
Marca comercial: ANTONIO MIRO
Persona de contacte de la firma: ANDREA ARQUERO (CEO)
T.  +34 670 609 743
Web www.antoniomiro.es
Mail [email protected]
Premsa: [email protected]– 650 01 29 22