Col·laboracions


Texfor - Confederación de la Industria Textil

 

La Confederación de la industria Textil - Texfor és l'entitat del tèxtil de capçalera amb major representativitat del sector, un punt de trobada per a les diferents empreses de la cadena de valor i els seus proveïdors, un espai per crear sinergies i potenciar la cooperació.

Texfor creu en la indústria tèxtil i en el seu futur. Per això, treballa dia a dia per tal de donar resposta a l'evolució del sector i facilitar les eines necessàries perquè les empreses tèxtils siguin competitives.

Un equip d'especialistes dóna solucions específiques per al sector tèxtil en els diferents àmbits de l'empresa, sostenibilitat, formació, internacionalització, innovació, jurídic, fiscal i laboral, entre altres. Texfor s'avança a les necessitats del sector a través de projectes transformadors que impactin en la competitivitat de les empreses.

Representen el sector tèxtil davant les administracions públiques, sindicats, organitzacions empresarials, mitjans de comunicació i altres institucions tant d'àmbit nacional com internacional.


TEXFOR
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
[email protected]   +34 93 745 19 17


 

Modacc

 

Impulsant la competitivitat de la Moda Catalana

Els valors que defineixen a Modacc són la recerca de coneixement, la cooperació i el dinamisme de les empreses i persones que formem part del clúster.
 

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra més de 145 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya.

 
Des del Clúster impulsem la Competitivitat de l’Ecosistema Moda de Catalunya  mitjançant iniciatives individuals i col·lectives de valor afegit orientades a les empreses del sector.

La finalitat principal de l’entitat és fomentar la cooperació entre empreses i professionals, la promoció de serveis i iniciatives d’internacionalització, networking, formació, investigació, desenvolupament i innovació, així com qualsevol altra iniciativa orientada a la millora competitiva. Modacc té presència comercial als Estats Units, a l’Àsia, a Escandinàvia i a l’Amèrica del Sud.
 

L’activitat del Clúster, en cooperació amb altres entitats públiques i privades, ha de facilitar el creixement de l’activitat econòmica, l’ocupació, la transferència entre creativitat i indústria, així com l’enfortiment de la marca Catalunya com un país líder en la indústria creativa del disseny i de la moda europea.
 

Susana Barasoain
[email protected]
@modaccat
www.modacc.cat
+34 934 151 228

 

Atrezzo

 

http://www.atrezzobarcelona.com/

 

 

Blanquerna, Universitat Ramon Llull

 

Blanquerna i el seu equip de periodistes aporten la creació i seguiment del 080 TV Channel.

BCN Brand

 

Proveïdor oficial vestuari staff 080BCNF

 

NP-Magazine

Revista de moda i tendències nupcials
http://www.np-magazine.com/

 

NOVIAS

Tota l'actualitat sobre núvies
https://www.revistanovias.es/

CASAR-SE A CATALUNYA

Inspiració, localitzacions i guies d'empreses per casar-se a Catalunya. 
https://casarseacatalunya.cat/