COMO UN PEZ EN EL AGUA (080 Barcelona Fashion Beach)

Dia
dilluns, 25 juny, 2018 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

Club Patí Vela Barcelona
Moll de la Marina s/n, 08005 Barcelona

BIOGRAFIA

Como un pez en el agua és una firma de moda de bany que aposta per l’artesania i per les peces exclusives. Una de les propostes diferenciadores de la firma són els tipus de teixits que s’apliquen a les peces. En lloc de les teles sintètiques i elàstiques dels banyadors tradicionals, aquestes peces de bany es realitzen amb cotons que els donen un estil molt diferent, sense restar-los comoditat i confort.
Como un pez en el agua neix el 2010 de la mà de Raquel Pérez i Sandra Puig, i llança la seva primera col·lecció de moda de bany el 2011. Totes dues comparteixen la passió per la moda: la Raquel, en el disseny i en el patronatge i la Sandra, en la comunicació i en el desenvolupament d’imatge.

 
COL·LECCIÓ-   splashdance!
 

Vine a ballar l’splashdance!
Una divertida coreografia de Beach couture, que combina els nostres biquinis i banyadors amb una barreja de faldilles, vestits, pantalons i jumpsuits, al més pur estil Disco Party. Deixa’t portar pel ritme techno de els volants musclera, la versió funk de l’indi tye dye o el hip-hop dels nostres estampats grafit. Remena els malucs amb el rock de la bambula i vibra amb les tatxes heavy metal. Hi ha temes per a tots els gustos, des de l’sporty més boig i canyer fins als moviments més suaus i sensuals dels new romantics. També un nou twist en les nostres creacions de camiseria i lli. Gaudeix d’una festa de disseny i glamur només apta per a les més divertides i marxoses.

Persona de contacte: Sandra Puig
Marca comercial: COMO UN PEZ EN EL AGUA
T. +34 649 426 164
Web : www.comounpezenelagua.com
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/comounpezenelagua 
Instagram: @comounpezenelagua