ES COLLECTION

Dia
dimarts, 26 juny, 2018 - 20:30
Hora
20:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

La meva afició per la moda va començar des de la infància, el dibuix i les combinacions de colors, i la inquietud per transformar l’aparença de les peces i fer-les diferents.
Un cop finalitzada la meva formació acadèmica, i motivada pel creixent interès per l’art del vestir, a la dècada dels 90, vaig començar a estudiar disseny, patronatge i estampació tèxtil, amb la gran sort de poder posar en pràctica tot allò que anava aprenent.
Els primers anys van suposar un dur camí d’aprenentatge i un procés continuat de formació i d’adaptació a les necessitats empresarials.
Després d’anys de col·laboració amb diferents empreses, la firma catalana ES Collection em brinda l’oportunitat de posar-me al capdavant d’un projecte molt més ambiciós: canviar l’estètica del sector masculí. Així és com va néixer, el 2016, una col·lecció que va transformar el concepte de moda íntima per a l’home, innovant en estil, textures i materials, parant molta atenció als acabats, sobretot a l’R+D de la peça. Aquest objectiu s’ha anat acomplint, i s’han ampliat les col·leccions amb peces d’athletic, casual...

 
COL·LECCIÓ – Spring Summer 2019

Bon voyage!
El naixement de Denier, fa justament 60 anys, ens ha servit d’inspiració per desenvolupar una col·lecció alegre, fresca i marcada pels contrastos. Amb “Bon voyage” ens remuntem als anys 60, que a Barcelona van suposar el boom de la industrialització i, amb aquesta, l’arribada massiva de població provinent de pobles i de ciutats més petites. Denier va néixer al cor del que posteriorment es va denominar la “Manchester catalana” per la quantitat de fàbriques que va albergar el popular barri barceloní del Poblenou en aquella dècada.
Però la Barcelona d’aquells anys també va estar marcada per una inicial obertura d’Espanya a l’exterior i per l’arribada dels primers turistes al nostre país i, amb això, per una nova forma de veure la vida i d’entendre l’oci. Els corrents artístics d’aquells anys estan marcats per l’arribada de persones provinents d’altres països, que aportaven una visió nova de la vida: el moviment hippie, el pop art i l’art òptic, els nous hiperrealismes... Tot tenia cabuda en una societat marcada pel canvi i pel moviment
“Bon voyage” és molt més que un simple viatge, és el viatge de la vida; parla de moviment, de barreja, d’evolució... Al llarg de la història, els canvis sempre han vingut per influències, per moviments, per fluxos migratoris... I els anys 60 al nostre país són un clar reflex de tot això. Esperem que tinguin un bon viatge!


Dissenyadora: Carmen Monforte Conde
Marca comercial: ES COLLECTION
Adreça: Cl Josep Pla, 163
08020 Barcelona
T. +34  93 309 11 85
Web www.escollection.es
Mail: [email protected]
Facebook www.facebook.com/escollectionofficial
Instagram: www.instagram.com/escollectionofficial/