ESCORPION STUDIO BARCELONA (FW 18-19)

Dia
dimecres, 27 juny, 2018 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Des de 1929, la firma vesteix dones que sedueixen amb la seva autenticitat, amb la seva seguretat en elles mateixes; en definitiva, amb la seva personalitat única. Elles trien i defensen una moda audaç i sostenible, unes peces que les acompanyen en el seu dia a dia i que els brinden, a més, un potencial infinit de possibilitats.
 
ESCORPION s’ha consolidat com un referent internacional per la sofisticació dels seus dissenys i per la qualitat del seu punt. #UnJerseiESCORPION és un imprescindible, una peça perdurable i que sempre és tendència.
 
El 2018, Andrea Martínez agafa el relleu de Sybille Horaist com a directora creativa de la firma. Fidel al llegat de la casa, Martínez aporta la seva visió avantguardista i cosmopolita a les col·leccions.
 
ESCORPION Studio Barcelona és el segell sota el qual es presenten les creacions exclusives per a passarel·la de la marca. Des del 2015, les seves desfilades són una cita obligatòria en el calendari de la 080 Barcelona Fashion.

 
COL·LECIÓ – REFLEKTO
 

REFLEKTO és arrel i, a la vegada, és horitzó. És una autoafirmació rotunda: el reflex d’una personalitat audaç i femenina. La col·lecció FW18/19 d’ESCORPION Studio Barcelona projecta la dualitat d’una dona empoderada i forta, que és fidel a ella mateixa i als seus orígens, que eleva a seva mirada cap a l’infinit. REFLEKTO recull una inspiració multicultural, universal, en la qual cada dona pot reconèixer-se i projectar-se. El punt, el teixit estrella de la firma, és present a cada look de REFLEKTO. Les superposicions creen estrats de textures sumptuoses, mentre que els estampats aporten un plus de sofisticació i de fantasia als conjunts.

Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA
Adreça: C/ València, 229 Ppal
Barcelona 08007
T. +34 938 030 600 +34 938 030 600  Pàgina web: www.escorpion.com Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio
Twitter: www.twitter.com/escorpionstudio
Instagram: www.instagram.com/escorpionstudio