FASHIONERS OF THE WORLD IED BARCELONA (YOUNG TALENT CATWALK)

Dia
divendres, 29 juny, 2018 - 13:30
Hora
13:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

FASHIONERS OF THE WORLD
Desfilada IED Barcelona Escola Superior de Disseny

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny presenta la desfilada “FASHIONERS OF THE WORLD”, amb les millors col·leccions de final de carrera realitzades pels alumnes del títol superior en Disseny de Moda i del BA (Hons) in Fashion Design.
 
“Fashioners of the World” representa el procés creatiu del recorregut d’estudis de cada un dels alumnes: des del desenvolupament del concepte a través de la investigació en imatges, sketchs, colors i estils fins a la seva aplicació en teixits, materials, patrons, volums i complements. Amb les seves col·leccions, els alumnes reflecteixen la complexitat del teixit social i relacional contemporani i la consagració del disseny com a intèrpret universal de les múltiples identitats globals del segle XXI.
 
#FASHIONERSOFTHEWORLD
 
Sobre IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Iedbarcelona.es

Des del 1966, l’Istituto Europeo di Design opera en la formació de les disciplines de Disseny, Moda, Arts Visuals, Comunicació i Management en les seves 11 seus de Milà, Roma, Florència, Torí, Venècia, Cagliari, Como, Madrid, Barcelona, São Paulo i Rio de Janeiro. Més de 130.000 alumnes s’han diplomat des de la seva obertura i cada any compta amb 10.000 estudiants de tot el món. L’IED aposta per iniciatives didàctiques i pràctiques relacionades amb la realitat corporativa i suma més de 1.000 acords empresarials durant els més de 50 anys d’experiència.
La seu de l’IED Barcelona, ubicada al barri de Gràcia, s’ha consolidat des del 2002 com un dels centres de formació de referència en disseny, i compta amb el reconeixement de la Generalitat de Catalunya com a escola superior de disseny. La seva oferta formativa està composta pels títols superiors en Disseny de Producte, Interiors, Moda i Gràfic, a més dels bachelors of arts (Honours) atorgats per la Universitat de Westminster, els diplomes IED, els màsters, els postgraus i els cursos de formació continuada i d’estiu. L’escola de Barcelona es diferencia pel seu caràcter multicultural i interdisciplinari i atrau cada any 1.000 alumnes de més de 100 nacionalitats diferents.