Jurat

 

Àlex Barrau Forti

Director de Comunicació per a España a Desigual

L’Àlex té un ampli recorregut al món del disseny, moda i comunicació. Llicenciat en disseny Industrial per l'Escola Universitària Elisava a Barcelona, va treballar com a freelance fins que va decidir marxar a Londres l’any 2008 per ampliar horitzons. Després de realitzar un curs “Packaging the Brand” a la Central Saint Martins - University of the Arts London – va començar el seu contacte amb la moda, dedicant-se al món del retail per a la marca italiana Replay, on va descobrir el món de la comunicació i el PR.
 L’any 2010 va tornar a Espanya, situant-se a Madrid, on va començar a treballar a l'agència de comunicació i relacions Publiques *inally, sent el director de comptes de marques de moda com Dockers, Liu Jo, Desigual, la joieria Alemanya Wempe i les marques rellotgeres Corum i Movado. Sempre obert a nous reptes a l'octubre de 2017, torna a la seva desitjada ciutat natal Barcelona, per convertir-se en l'actual Director de Comunicació per a Espanya de Desigual.

 

 

Laia Moret

Dissenyadora de moda i estampats especialista en disseny digital

En la seva carrera professional ha treballat per a nombroses marques de moda ocupant tant posicions de dissenyador de moda com retail designer, trend analyst , dissenyadora d'estampats o directora d'equips creatius. Entre les empreses que ha treballat està IKEA, Inmaculada García, Texitura Magazine, Alex André Shoes, MATT Sports, entre d’altres. Docent d'eines digitals per a la indústria de la moda des de 2004 com ha impartit classes en l’Escola de la Dóna de la Diputació de Barcelona on actualment dirigeix el Departament de Moda. També ha col•laborat a l’ ICM (Institut Català de la Moda) i actualment també és professora del Màster online en Direcció i Creació de Marques de Moda de l'Escola Superior de Disseny de Barcelona EsDesign.

 

 

 

Eduardo García Llamas

La paraula més adequada per definir Eduardo García Llamas (Màlaga, 1987) és “inquietud”. Després de treballar durant dos anys per una agència de publicitat, el 2010 va crear Abhfya.com, una editorial independent / estudi creatiu, que, des de Barcelona, crea projectes enfocats en la moda, la cultura i l’estil de vida. Les seves principals publicacions són FUCKING YOUNG!, centrada en moda masculina i de distribució internacional, amb una web referent amb més de 3 milions de visites cada mes; FUET MAGAZINE, sobre gastronomia gens convencional, i VEIN, una revista per a noies que busquen alguna més en una revista de tendències.

 

Michela Gattermayer

Italiana, de Milà, de 56 anys. Gattermayer s’ha dedicat al periodisme de moda durant tota la seva carrera. Va treballar 26 anys a Elle Italia, on va ocupar diferents càrrecs, inclòs el de directora de Moda. Després es va unir a Grazia per dirigir l’àrea de moda. Gattermayer va ser una de les fundadores de la revista mensual Velvet per al Repubblica-Espresso Group i ara és subdirectora de Gioia!, una de les revistes de moda italianes de més tirada.

 

 

Huma Humayun

Huma Humayun és editora de moda i continguts de Shön! Magazine, de la qual ha format part de l’equip editorial des del 2012. També ha treballat com a estilista autònoma de moda i col•leccions, i ha col•laborat en revistes com Hong Kong Tatler, Vanity Fair Italia i Condé Nast Brides. Abans de començar la seva carrera en el món de la moda, Huma Humayun va treballar de relacions públiques i afers governamentals durant diversos anys. Té una llicenciatura amb matrícula d’honor en comunicació de moda i un títol de postgrau amb honors en periodisme especialitzat en moda i estil de vida, tots dos del London College of Fashion.