LEBOR GABALA

Dia
dilluns, 25 juny, 2018 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

 
COL·LECCIÓ – MEMÒRIES
 

La proposta de LEBOR GABALA per al proper estiu intenta rescatar l’estètica dels 80 sense caure en el vintage. Teixits i matèries d’acord amb el moment actual, peces que construeixen un armari versàtil.
En ple canvi climàtic, vol dissenyar peces que et puguis posar, treure i barrejar a la teva manera, sense haver de seguir una pauta establerta; i combinar-les amb altres peces, que no són de ruptura, sinó de continuïtat.
En aquesta col·lecció, vénen reforçades les americanes masculines, per fer-les servir en qualsevol moment del dia, abans que arribi la calor de l’estiu.
Estampats geomètrics, de patchwork i florals. Quadres tricotats de cotó. Seda, viscosa i lli són les matèries que proposa a la nova col·lecció Primavera-Estiu 2019.


Dissenyadora: Maite Muñoz Roy
Marca comercial: LEBOR GABALA
T. +34 934 234 374
Web www.leborgabala.com
Mail [email protected]