MAITE BY LOLA CASADEMUNT

Dia
dijous, 28 juny, 2018 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l’any 1981 al garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per als cabells. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només va ampliar els seus punts de venda, sinó que també va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, de roba i de bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l’empresa és en mans de Maite Gassó Casademunt, filla de la fundadora.
Temporada rere temporada, totes les seves col·leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.

 
COL·LECCIÓ-   BEACH CLUB

La nova col·lecció primavera/estiu 2019 de Maite by LOLA CASADEMUNT està inspirada en els racons de trobada i oci de les costes del Mediterrani on els amants del sol i del mar gaudeixen de trobades de caire desenfadat, relaxat i alegre.
Les tonalitats de colors frescos i vius es combinen per mostrar extremats estampats de enormes topos, fruites exòtiques i animal print. Amb el contrapunt sempre present de la puresa del blanc tant característic de l’estació.
Teixits com les pelfes i cotons es difuminen amb paillettes, tuls i transparències per a crear looks brillants.
Aquest entorn forma l’estampa d’un ball nocturn on la música en viu, la brisa del mar i la llum de les espelmes vesteixen un estil sofisticat de peces plenes de vida.  

Marca comercial: Lola Casademunt 
T. +34 93 879 39 38
Mail de contacte: [email protected]
www.lolacasademunt.com
Twitter: https://twitter.com/LolaCasademunt
Instagram: https://instagram.com/lolacasademunt/
Facebook: https://www.facebook.com/LOLA-CASADEMUNT-174604179255860/