MANS CONCEPT & MENSWEAR

Dia
dimarts, 26 juny, 2018 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Jaime Álvarez va néixer a Sevilla. Des que era petit va començar a interessar-se pel disseny, i en va aprendre a l’IED Madrid. Va finalitzar els seus estudis el 2017 i va presentar la seva primera col·lecció completa en el marc de la 080 barcelonina, on la marca va aconseguir el Premi Nacional de Disseny Emergent atorgat per la Generalitat de Catalunya.
 
La clàssica sastreria japonesa serà present a les seves col·leccions, en una barreja d’aquest ofici amb la tècnica avantguardista. Ens inspirem en les subcultures juvenils. Proposem una nova masculinitat, amb un joc d’elements que es combinen per crear un equilibri. Oferim un armari de peces bàsiques i un disseny que atrau una persona segura i conspícua. 

 
COL·LECCIÓ- Mans House

Per a la col·lecció Primavera/Estiu 2019 ens traslladem al Berlín dels anys 90. Després de la caiguda del mur, la ciutat es va desfermar i va començar a bussejar en un mar de llibertat que va encomanar el món fins a l’actualitat. Raves a plena llum del dia durant hores, música techno... En definitiva, volien desqualificar-se de la repressió tan dura que va patir la ciutat i el país sencer.
Aquesta comparativa s’assembla a “Mans House”, títol que dóna nom a la nova col·lecció de la firma. Es tracta d’una tribu del carrer, d’una banda de nois que, després d’anys de sofriment durant la seva infància, desitgen fer un exercici de MOVEMENT SELF-IMPROVEMENT (literalment: automillorar), és a dir, expressar aquelles vivències tan dures a través de diferents branques artístiques, com el ball, la moda i la música. A priori són looks seriosos, de colors tristos, que ajuden a endurir la persona, però que, amb un ull crític i paciència, descobreixen un noi delicat, preocupat per la seva aparença i lliure, sobretot, lliure.


Dissenyador: Jaime Álvarez Pérez
Marca comercial: Mans Concept & Menswear
Adreça: C/ Sagasta, 19, segundo exterior derecha
28004 Madrid
T. +34 647 580 398
Web : www.mansconceptmenswear.com
Mail : [email protected]
[email protected]
[email protected]