MIRIAM PONSA

Dia
dimarts, 26 juny, 2018 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Miriam Ponsa és diplomada en disseny de moda per la Universitat de Southampton (Regne Unit) i s’ha especialitzat en disseny i en tècniques de punt a Igualada. Miriam Ponsa dissenya totes les col·leccions al seu taller de Manresa i les produeix en tallers catalans. Valors com l’esforç, el treball en equip, l’autenticitat i la recuperació de tècniques artesanals formen part del seu manifest. Les seves col·leccions estan rebent nombrosos reconeixements. El darrer d’una llarga llista és el premi a “Dones Mula” com a millor col·lecció de la Passarel·la 080 Primavera/Estiu 2015, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

 
COL·LECCIÓ - I HAVE A DREAM
 

Col·lecció inspirada en la figura de Martin Luther King i en la lluita en pro dels drets civils afroamericans, que esdevé una denúncia de la injustícia en el procés polític català.  
Les formes desconstruïdes resulten d’un intens treball en el patronatge d’una col·lecció que parteix de la irregularitat. Les peces inacabades tenen un sentit metafòric d’un procés de creació viu.
Els missatges estampats evidencien el significat de la col·lecció.
La teixidura amb cinteria simbolitza l’opressió, que també es treballa amb el macramé amb aplicacions metàl·liques. S’investiga en la combinació de làtex i seda prisada.
Els colors s’inspiren en la terra, i el blanc i negre actuen com a metàfora de l’apartheid.

Dissenyadora: Miriam Ponsa
Marca comercial: Miriam Ponsa
T. +34 93 872  17 58
Web www.miriamponsa.com
Mail [email protected]